nlpsicologia-nens-vs-pares

Relacions familiars i resolució de conflictes.

Ens hem preguntat algun cop per què els nens actuen com actuen? Debati’m a l’AMPA

Estàs fart que els teus fills et parlin de manera irrespectuosa? No saps com fer per tal que el teu fill es desperti a l’hora i arribeu a temps a classe sense haver de dir la frase odiosa de “Corre! Que anem tard!” o t’esgota pensar en la lluita pels deures o la dutxa…

Et sonen aquestes situacions quotidianes? Saps que passa?…

Doncs que ets un pare. I no estas sol.

Ser pare o mare és una de les tasques més importants i complexes de les activitats humanes. I la pregunta habitual és… Ho estic fent bé? Tranquil, és normal. No existeix un manual… Però, sort!

Ja que tenim nens i nenes únics i especials que fan que la parentalitat sigui una experiència meravellosa… i alhora, un gran desafiament constant.

interrogantEl teu fill de 6 anys s’enfada
i fa una rabieta a una botiga? 
El teu fill de 9 no s’apunta els deures
o no es posa a fer feina quan li dius?
El teu fill de 6è curs està de suplent a la banqueta,
enfadat, i no surt a jugar al camp?

 

Ser capaços de disciplinar amb respecte i estímul, però també amb límits clars i coherents serà el que permeti als nostres nens desenvolupar el seu cervell de manera plena, permeten que siguin nens i nenes sanes.
– J.Siegle)

A cas els nens conspiren perquè la vida dels seus pares sigui un desafiament constant? No!El que passa és que el seu cervell en desenvolupament porta la veu cantant.

Us proposem que junts analitzem què vol dir que el cervell dels nostres fills està en desenvolupament. Observarem als nostres fills, el mirarem bé! Jugarem a ser detectius per descobrir les seves necessitats. D’aquesta manera entendrem quines eines i tècniques ens seran més eficaces per arribar als nostres objectius com a pares.

Aquí teniu el resum de la xerrada:
Relacions familiars i resolució de conflictes